Skip to main content

Општи одредби

Ве молиме прочитајте ги нашите Услови на употреба (кои ги вклучуваат Условите за користење и Условите за продавање) и Политиката за заштита на лични податоци. Најбараните информации се прикажани во продолжение.

Вашите информации

Што ќе направите со мојата е-mail адреса?

Нашата Политика за заштита на лични податоци го содржи целиот преглед, Ве молиме погледнете го.

Што ќе направите со мојата платежна картичка и информациите за плаќање?

Овие информации се пренесуваат преку Secure Socket Layer конекција и се целосно шифрирани. VELOSIPED.MK нема пристап до Вашите информации за плаќањето односно податоците кои ги внесувате при купувањето се процесираат преку процесинг системот на Стопанска Банка cPay. 

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница. View more
Се согласувам
Листа на чекање Оставете го вашиот email и добијте известување кога производот ќе биде повторно на залиха.
Email Quantity Вашите податоци се безбедни.